28 dec 2006

op glad ijs



Gisteren is lenne met papa gaan schaatsen in Maaseik. Ik ben niet meegegaan, want de kans dat ik misschien wel eens naar voren zou vallen door het gewicht was nogal groot.
(Ja, inderdaad, ik loop nog steeds met een dikke buik rond, bij dit schrijven zelfs al een dag overtijd.) Hij vond het heel plezant, alleen wil hij de volgende keer gaan schaatsen op ijs dat 'niet glad' is, euh...


4 opmerkingen:

PAnnouk zei

Alé, Ik ben eens benieuwd! Zit je nu nog thuis of ligt ja al te genieten van een klein wonetje in je armen?

Wanneer mijn meiden in het ZOL lagen had ik het er nog over met Fien ... ge gaat zien dat ze nu nog overtijd gaat, hihi.

We horen het hier wel ! Wie, wat, wanneer, ...

PAnnouk zei

Het is nu toch wel verdacht stil ;o) dus heb je waarschijnlijk 2007 niet gehaald met je dikke buik maar met een klein bolleke in ja armen.

Proficiat en een gelukkig en gezond 2007

Anoniem zei

ja anouk tis inderdaad zover
31/12 zijn wij de trotse ouders geworden van een mooie dochter
haar naam is ROOS
evy komt morgen al terug naar huis zij zal jeverder op dehoogte brengen op de blogger
voor jou en je toffe gezinnetje ook de beste wensen voor 2007 groeten mark

PAnnouk zei

Oh leuk een dochter! Ik heb ook zo uitgekeken naar mijn dochter(s) al had ik me er in mijn stoutste dromen geen 2 gewenst hihi.

Roos is een naam die ook lang op ons lijstje haaft gestaan. Merel stond al vanst van de dag dat we wisten dat het 2 meisjes waren maar een bijpassende naam vinden was niet gemakkelijk. Roos heeft het uiteindelijk net niet gehaald van Linde ;o)

Mooi en nog eens een dikke proficiat hé. Ik ben benieuwd naar meer nieuws.

PS ik verwacht zeker een geboortekaartje te zien op de blog he ;o) en natuurlijk een foto van jullie bloem van een dochtertje.