11 apr 2007

lenne 's eerste verjaardagsfeestje















En namiddag was het zover, Lenne zijn eerste verjaardagsfeestje. Eerst cadeautjes uitpakken en daarna lekker buiten spelen. Ik was heel blij dat het mooi weer was want met 10 kids binnen
leek me toch wat moeilijk. Om hen bezig te houden had ik een snoepketting gemaakt van zure tutten, het was leuk om te zien hoe snel ze erop af vlogen en hoe rap die op was! Mark had ook een kasteel gemaakt van een kartonnen doos en dat vonden ze ook chique. Met z'n allen in die doos en rollen maar, na een kwartier schoot er ook niet veel meer van over. Dan kwam Sanne op het idee om 'een twee drie piano' te spelen, maar na één spelletje was de helft van de kinderen al gaan vliegen, haha... Vierjarigen, het is soms moeilijk om hen bezig te houden. Eigenlijk spelen ze nog het best gewoon onder elkaar. Dan was het tijd voor de bumba-ijstaart met vier kaarjes op. En zelfs hier hadden de kleuters weinig tijd voor, want ze wilden alweer snel verder spelen.

Ravotten in het zand, op de glijbaan.... en op het einde van de namiddag frietjes natuurlijk. Een geslaagde dag voor Lenne!

Geen opmerkingen: