1 sep 2011

1 september

 

De vakantie is weer omgevlogen. Lenne gaat al naar het derde leerjaar bij juf Veerle en Roos naar de laatste kleuterklas. Vanaf november mag Mats ook naar de juf. Dus gaan we er van genieten dat hij nog eventjes thuis mag blijven.
Dan is het vijf jaar geleden dat er hier niet altijd minstens een baby of peuter in huis liep. Het zal in het begin toch even wennen zijn.
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

Joke Van Caesbroeck zei

Hallo!

Ik ben freelance journaliste en onder andere verantwoordelijk voor de rubriek 'Zo leven wij', in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. In deze rubriek zetten we elk weekend de deur van een leuk, Vlaams gezinnetje op een kiertje.

Wat houdt het allemaal in? Enerzijds kom ik een interview afnemen (over jullie dagelijkse leven, de kindjes, het werk, de opvoeding enz.), anderzijds komt een fotograaf langs om een professionele shoot te doen in jullie eigen omgeving! Het resultaat is een superleuk artikel met mooi beeldmateriaal en een onvergetelijke ervaring.

Zijn jullie bereid om hieraan deel te nemen? Contacteer me gerust op joke@vancaesbroeck.be! Je mag me ook altijd een mailtje sturen om een voorbeeldartikel te ontvangen (indien je de rubriek niet kent).

Ik hoop heel snel iets van jullie te horen!

Beste groeten,
Joke
HLN

Anoniem zei

Hihi, leuke foto.. Altijd spannend die eerste schooldag :)

Tantje