27 nov 2006

sinterklaasje




Tante Kim had zaterdag een sinterklaasfeestje georganiseerd met de notarissenclub en lenne mocht ook meegaan samen met Fleur. Hij moest zelfs naar voren komen om te luisteren naar wat sinterklaas in zijn grote boek had geschreven over hem. Oei, oei, zijn hoofdje ging met en meer naar beneden toen de Sint begon over 'speelgoed leren opruimen' en 'jasje laten aandoen zonder weg te rennen'. Ik had ocharme (bijna, hihi) met hem te doen. Opgelucht als hij was toen hij terug naar zijn plaats mocht gaan met een grote zak snoep zegt hij heel groot: EN NU BEN IK NIET MEER BANG!
Dat zagen we, want toen hij voor een tweede keer moest terug gaan om een cadeautje te halen, durfde hij niet meer. De 'madam' naast de Sint mocht hem zijn pakje wel geven, dat hoefde de Sint niet te doen.
Maar hij vond het wel leuk, hij heeft op een namiddag 5 speculozen, en een halve zak snoep(die ik toen maar wijselijk heb afgenomen) naar binnen gewerkt. In de auto viel hij al als een blok in slaap om 17.30u en hij werd 's morgens pas teug wakker. Tja,honger zal hij wel niet meer gehad hebben.

Geen opmerkingen: