30 nov 2008

Pablo!

 

 

 

 

Zie hier de nieuwste aanwinst van de familie! Onze Pablo!
Mama wordt donderdag 55, en we waren op zoek naar een origineel cadeau. Aangezien hun 15 jarige malthezer een maand of 2 terug naar de hondenhemel is vertrokken, leek het ons wel een leuk idee om een nieuw hondje te kopen voor haar.
Na wat zoekwerk (want ik zet nooit in mijn leven nog een stap in een hondenkennel) viel ons oog op deze Engelse cocker spaniel. Mama dacht dat papa deze morgen met lenne naar de voetbal ging, maar in plaats daarvan vertrokken we vanmorgen naar Halen (bij een boer aan huis) om onze viervoeter te gaan oppikken.
Dan moesten we het dier nog op een originele manier bij oma krijgen. Kim belde haar op om te zeggen dat er een heel gek beest in haar weide zat, en dat ze dat naar het vogelassiel in Opglabbeek wou brengen en of mama de telefoonnnummer had van het assiel. Dat beest was zelfs vanzelf in een doos gekropen! Per toeval was mama gisteren bij een tante en zij had een steenmarter bij haar in de tuin zitten. Mama was er dus van overtuigd dat Kim ook met een steenmarter zat, haha. Bij het neerleggen van de telefoon zegt Kim dat ik net de oprit oprij en dat ze dan met dat 'beest' maar naar het assiel zou rijden, maar nog even bij mama zou langs gaan. We kwamen bij mama aan, en ze stond al op de oprit, niet met dat beest naar binnen! Laat dat buiten! Toch binnengeraakt :) durfde ze de doos niet openmaken. Toen we het zelf een beetje open deden, schreeuwde ze' euhhhhhh, dat beest heeft een strik om! waarop ze een meter achteruit sprong en zei' .. MAAR dat is een hond'
Alléé, dat hadden we zelf nog niet gezien:)
Posted by Picasa


Het is een schattig beestje,(maar nog stinken naar het nest, poehh) het heeft zelfs al een halve dag op mijn dikke buik geslapen, daar lag ze blijkbaar goed:)
Thuis gaan ze proberen om haar direct als puppy goed op te voeden, jammergenoeg ligt ze nu al graag in de zetel, maar een cockertje is niet voor niks de koning van de divan, maar per toeval is opa dat ook wel een beetje:)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schatje! We hebben zelf ook een cockertje gehad. Zalig beestje! Maar helaas waren wij toen nog dom en naïef en hebben we die uit een kennel gekocht. Met als gevolg dat het beestje maar 4 jaar is geworden. We hebben er van dag een mee gesukkeld, en begin 2007 toen Emma nog maar 4 weken was hebben we haar moeten inslapen.
Veel knuffelplezier met Pablo!

Lieze zei

super! een puppy!!!!!
ik wil ook ene!!!!

cockertjes zijn wel karakterkes hè!
consequent zijn is de boodschap!!

Nathalie zei

Echt een lief bolleke, wij hebben thuis ook altijd cockers gehad, ook bruine, ze zijn heel lief met de kinderen maar het zijn echt koppige honden. Fidji, de cocker van mijn mama domineert graag en mijn grote hond (2x groter) heeft er schrik van, is echt grappig om te zien!

Anoniem zei

Pablo is al zindelijk haha