30 nov 2008

Sinterklaasfeest

 

 

 

 

Gisteren organiseerde Kim voor de derde keer op rij een sinterklaasfeestje met de beroepsvereniging. Dit keer niet in een ongezellige voetbalkantine, maar in een stijlvolle feestzaal, waardoor het feestje direct een veel aangenamere sfeer mee kreeg.
Voor de animatie zorgde een clown, die met zijn ballonnen de meest impressionante figuren kon maken. Bart en mark oefenden al eens mee, maar verder dan het knopen van een ballon zijn ze niet geraakt.
De hoofdact was natuurlijk de Sint en zijn Piet. Toen de Sint vroeg of er iemand een liedje voor hem kon komen zingen, voelde lenne zich direct geroepen. Voor iemand die in de klas niet graag in groep spreekt, vond ik het een hele prestatie. Hij werd dan ook door een luid applaus onthaald. De sint wist lenne te vertellen dat hij een goede voetballer was en dat hij een broer of zus zou krijgen. Roos was niet geinteresseerd in een gesprekje maar des te meer in de snoepzak die ze van de goede man kreeg. Eenmaal in haar handjes gestoken was ze dan ook ribidibi...
Na de nodige snoepjes, cadeautjes, liedjes zingen werd het stillaan tijd om huiswaarts te keren. De kinderen hebben weer een geweldige dag gehad, waarvoor toch een speciale dank aan meter Kim van lenne.
Posted by Picasa

(zie ook blogje Kim voor meer foto's)

1 opmerking:

Lieze zei

allez hier applaudiseren ze tenminste voor de kindjes!!!