29 dec 2008

Roos haar oortjes

Vandaag zijn we naar de oorarts gegaan me Roos, na inmiddels 3 oorontstekingen deze maand en volgende donderdag worden er buisjes in haar oren gedaan en haar poliepen getrokken. Om zeven uur s morgens moeten we al in het ziekenhuis zijn (dat wordt vroeg) maar tegen de middag mag ze alweer naar huis en ze zou er geen last van ondervinden. Ze moet op deze manier toch minstens een half jaar oorontsteking vrij zijn, want na een half jaar vallen de buisjes er weer uit.

2 opmerkingen:

inge zei

Goh, bij de een houden de buisjes 3 weken, bij de ander 3 jaar. Dat kan je op voorhand niet zeggen. Fran heeft ook buisjes laten zetten, op haar 7 maanden al. Hebben toch wel een kleine 3 jaar hun werk gedaan. Lena heeft poliepen laten trekken. Bloederige toestand als ze uit het operatiekwartier komen, maar uiteindelijk valt het allemaal wel mee. Na de narcose zijn ze even onrustig, maar als ze dan nog wat bijgeslapen hebben, pakweg 1,5 u later, zijn ze weer kiplekker. Succes!

saarrah zei

Hier ook al poliepen en buisjeservaringen bij beide meiden (esther alleen buisjes).Ze zijn niet oorontsteking vrij geweest maar de buisjes nemen de pijn wel weg omdat het vuil niet blijft zitten achter het trommelvlies.Het is ook trouwens belangrijk voor de spraakontwikkeling dat ze goed blijven horen en daar helpen die dingen ook voor.
Hier hebben ze weinig last van het plaatsen gehad .