18 jan 2007

compleet ontmoedigd

ik heb het weer zitten... Roos huilt van 's morgens 8 uur tot we in bed kruipen en met niks krijg ik haar gesust (tenzij eten geven, maar dat kan ik niet de hele dag doen). Vandaag is iemand van kind en gezin langs geweest en waarschijnlijk lijd ze ook aan reflux. (Ik moet alweer beginnen met gaviscon om waarschijnlijk weer te eindigen met Zantac,)Mijn maag draait al bij het horen ervan, wan ik weet wat het inhoud. Maanden aan een stuk naar geschreeuw luisteren en niks wat ik er tegen kan doen. Ik had zo gehoopt dat ik dit geen tweede keer meer moest meemaken, want het is geen lachertje. Morgen heb ik een afspraak met een osteopaat, dat is zowat het enige wat ik bij lenne niet heb uitgeprobeerd en ik hoop dat hij mij of beter haar kan helpen.

3 opmerkingen:

Lieze zei

Goh succes hè meid,

want dit is inderdaad geen lachertje!

Maar ik heb al goei reacties gehoord op de osteopaat hiervoor...
En homeopathie al geprobeerd bij lenne...
Je weet maar nooit!

Moest je geïnteresseerd zijn... ik weet ne goeie in Genk!

PAnnouk zei

Goh evy, idd geen lachtertje. Ik heb bij Seppe op 2,5 week een gastroscopie moeten laten doen, zo erg was het. Zelfs zantac hielp niet meer en hij kreeg losec (nog sterker). Dat hielp heeeeel goed. Maandelijks proeerden we af te bouwen en keer op keer gaf het na 3 dagen prolemen. Ook osteapaat (phlix in hasselt), dat hielp wel iets maar toch niet voldoende. Seppe nam uiteindelijk medicatie tot zijn 1,5 jaar!!!

Dr. Phlix in Hasselt, gespecialiseerd in kindjes. Echt DE man die je moet hebben.

Dr. Alliet in VJZ Hasselt, Kinderarts mat kennis van zaken. Hij doet praktisch enkel refluxkindjes. Ik zou bbij hem ook een afspraak proberen te maken. Snel bellen want het is makkelijk 2 weken wachten.

Je mailt me anders maar! Maar dit waren mijn wonder-dokters.

evy en co zei

ik ben bij dokter jan Berx in diepenbeek geweest, dat moet naar het schijnt ook ene zijn die gespecialiseerd is in osteopatie bij baby's. Ik ga nog eventjes afwachten met naar een kinderarts te gaan, want ik zie toch al enige verbetering. Als het erger word, dan vraag ik je die dokter zijn nr wel even, want zo te horen heb je ook al het een en ander meegemaakt met de kindjes. Ik weet ook uit ervaring dat al die medicatie uiteindelijk niet zoveel afdoet, bij Lenne is het uiteindelijk gebeterd toen ik op 3 maanden met groentenpapjes begonnen ben. het moet er gewoon een beetje uitgroeien vrees ik. Ik hoop dat ik met Roos een stapje voor sta, omdat ze niet te vroeg geboren is zoals Lenne en de bevalling is ook stukken beter(en sneller) gegaan en zonder epidurale verdoving, naar het schijnt zijn dat allemaal factoren die meetellen. Ik zal zien hoe het de komende week gaat evalueren. Door de dag is ze meestal al rustiger, op uitzondering van krampjes na, alleen deze nacht was het een ramp, ze heeft ons de hele nacht wakker gehouden. Gelukkig had Mark vandaag vrij en heeft hij het eventjes kunnen overnemen anders had ik het met 2 uurtjes slaap moeten doen.
bedankt alvast voor de raad.